

## **MOTOAMERICA SUPERBIKES AT NEW JERSEY** SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

**Friday Broadcast** 

8:25 am Track Inspection

8:55 am - 9:25 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (30 min)

9:35 am - 10:05 am Twins Cup Practice 1 (30 min) 10:15 am - 10:45 am Supersport Practice 1 (30 min) 10:55 am - 11:40 am HONOS Superbike Practice 1 (45 min) 11:50 am - 12:20 pm Stock 1000 Practice 1 (30 min)

12:20 pm -12:50 pm Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 1 (30 min) 1:00 pm - 1:30 pm **MALivePlus Begins** 1:40 pm - 2:15 pm Supersport Qualifying 1 (35 min)

HONOS Superbike Qualifying 1(45 min) 2:25 pm - 3:10 pm 3:20 pm - 3:50 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min) 4:00 pm - 4:30 pm Twins Cup Qualifying 1 (30 min)

4:40 pm 4:50 pm Ducati Hot Lap

**Saturday** 

8:30 am **Track Inspection** 

9:00 am - 9:30 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 2 (30 min)

9:40 am - 10:10 am Supersport Qualifying 2 (30 min) 10:20 am - 10:50 am Stock 1000 Qualifying 2 (30 min) 11:00 am - 11:30 am HONOS Superbike Qualifying 2 (30 min)

11:40 am - 12:10 pm Twins Cup Qualifying 2 (30 min) 12:00 pm - 12:40 pm **Dunlop Paddock Autograph Session** 

12:10 pm - 12:40 pm Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:20 pm Stock 1000 Race (15 laps) Facebook Live 2:10 pm Supersport Race 1 (19 laps) Live on MAVTV 3:10 pm **HONOS Superbike Race 1 (20 laps)** Live on FS2 SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (13 laps) Delayed FS2 4:10 pm

5:00 pm Twins Cup Race 1 (14 laps)

5:40 pm **Parade Laps** 6:00 pm **Ducati Track Walk** 

Sunday

8:30 am **Track Inspection** 

9:00 am - 9:15 am Supersport Warm Up (15 min)

9:25 am - 9:40 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min) 9:50 am - 10:05 am

HONOS Superbike Warm Up (15 min) **MALivePlus Begins** Twins Cup Warm Up (15 min) 10:15 am - 10:30 am

11:10 am Honos Superbike Race 2 (20 laps)

12:00 pm - 12:45 pm **Dunlop Paddock Autograph Session** 

12:00 pm -12:45 pm Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

1:10 pm Supersport Race 2 (19 laps)

2:10 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (13 laps) **Delayed FS2** 

3:10 pm **HONOS Superbike Race 3 (20 laps)** Live on FS2

4:10 pm Twins Cup Race 2 (14 laps) Facebook Live Move-In

Thursday 10:00 am

Registration

Thursday 8:00 am - 5:00 pm Friday 7:00 am - 5:00 pm

Saturday

7:00 am - 5:00 pm Sunday

8:00 am - 1:00 pm

**Technical Inspection** 

**Thursday** 

Superbike/Supersport

1:00 pm **Junior Cup** 2:00 pm **Stock 1000** 3:00 pm

> **Twins** 4:00 pm

**MALivePlus Begins** 

Live on FS1

Live on MAVTV

Meetings

All must read Health and Sanitation plan and complete Entrant Health Survey. New Riders must complete videos online

**Entrant Meeting** 

Thursday 4pm @ Podium

Headshots

All new riders must get headshots Thursday in tech garage from 5:00 pm - 5:30 pm

> **Anthony Leather Works Drop Off**

Sunday 1pm -4pm MotoAmerica Hospitality







# MOTOAMERICA SUPERBIKES AT NEW JERSEY SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



#### **Event and Circuit Information:**

MotoAmerica presents the MotoAmerica Superbikes at New Jersey September 10- 12, 2021 featuring

HONOS Superbike Class, Supersport, SporbikeTrackGear.com Junior Cup, Stock 1000 and Twins Cup competitors



#### **Rules and Regulations:**

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and

AMA regulations, including the team handbook located here: <a href="http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/">http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/</a>



#### Officials

Race Director: Rick Hobbs

FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin



**Shipment pick up location:** Security by main gate Tues-Friday 8am-5pm (Except USPS which delivers to post office only)

Cost: \$5 small, \$10 multiple small packages, \$20 large

**Address:** New Jersey Motorsports Park

47 Warbird Dr. Millville, NJ, 08332



**Registration Location:** Main admin building **Registration Deadline:** 

Credential Deadline:

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2021 AMA license



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.



**VP Fuel:** Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

**Hours:** Friday, 12:00 pm - 4:00 pm, Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm

No fuel cans can remain on track property, teams failing to

comply will be subject to a fine



Tech Location: Garage TBD

Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible transponder. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: \$350/Weekend

**Supply drop off procedure:** 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to team handbook)

**RV Parking:** contact <u>paddock@motoamerica.com</u> Power spaces \$250. Working teams not guaranteed power.

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



**Disposal and Recycling:** Back center of paddock *Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately, and track management must be* 

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: SJEV 609-641-1052

Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit

is 10mph. Requires COI of 5 million

Pit support vehicles must be parked within the team's paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2021 MotoAmerica Pit vehicle pass.



**Timing and Scoring Screens:** 

**Network Name:** MotoAmerica Hot Pits

Password: NJMP4MA!!

### **Coaxial Locations:**

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter main gate beginning

Wednesday Sept 8 @ 6:00 am

Move-in: Thursday, September 9 @ 10:00 am

Tune to team channel during move in

Move-out: Sunday, September 12 @ 8:00 pm

Truck Wash: Extreme mobile detailing 856-896-9811



Track Familiarization: Thursday, September 9 @ 3:30

pm - 7:00 pm

NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic



